• slide

Gemeenteraadsverkiezing Noordoostpolder 2018

Logo gemeenteraadsverkiezing Noordoostpolder
Op 21 maart 2018 mocht iedere stemgerechtigde in zijn of haar gemeente een politieke voorkeur uitbrengen. Om hier meer zichtbaarheid aan te geven wilde de gemeente Noordoostpolder een herkenbaar icoon / logo om te gebruiken bij uitingen omtrent de verkiezingen. Deze is uiteindelijk als logo op diverse uitingen verschenen.

Uiteindelijk werd het icoon / logo door de gemeente op grote schaal toegepast voor de algemene reclamecampagne voor de verkiezingen. Zo werd het als grote reclame uiting op de gevel van de Poldertoren in Emmeloord (oud watertoren van de gemeente Noordoostpolder) aangebracht. Bij het aanbrengen van het logo - één hele grote sticker - op de Poldertoren werd door voormalig burgemeester Aucke van der Werff de laatste handelingen verrichte vanuit een hoogwerker.  (Beeldmateriaal: Omroep Flevoland)

illustratie gemeente Noordoostpolder Emmeloord

In dezelfde stijl als dat van het verkiezingsicoon zijn ook andere illustraties vervaardigt voor de gemeente. Zoals omtrent de meedoen regeling voor kinderen op het gebied van sport, muziek en leren.