Onze diensten

Welkom op de website van Dennis de Vogel | graphic design. Dennis de Vogel is grafisch ontwerper en onder de naam Dennis de Vogel graphic design een ontwerpbureau. Op deze site vindt u enkele voorbeelden van grafisch werk. Wij ontwerpen en verzorgen:

huisstijlen (logo / beeldmerk en identiteit), merken, strategieën, folders, brochures, boeken, periodieken, affiches, omslagen, billboards, divers drukwerk, autoreclame, gevelbeletteringen, advertenties, websites, online media, etc... Alles omtrent reclame, visuele communicatie en webdesign.

Wat wij bieden? Een bijdrage aan uw bedrijfssucces. Wij maken uw organisatie op een professionele en effectieve manier blijvend zichtbaar. Wij geloven in ambitie en krachtige communicatie met een sterk onderscheidend vermogen.

Wij geven inhoud aan het brede werkveld van visuele communicatie. En dat reikt verder dan alleen een logo of huisstijl. Hierbij blijft het doel belangrijk en gaan we uit van functionaliteit. In nauwe samenspraak, eventueel met partners werkzaam binnen andere disciplines, komen we tot een resultaatgerichte aanpak.

Tariefwijziging voor
2019

Voor cliënten die vaste diensten bij ons afnemen: Per januari 2019 zijn onze tarieven omhoog gegaan. We hadden de afgelopen 5 jaar geen tariefwijziging doorgevoerd. Door een duurder geworden economie en hogere kosten hebben we echter besloten dit jaar een wijziging van 1,93% door te voeren.